lørdag 1. april 2017

Lest i mars


  • Engler over Georgia av  
  • Den største forbrytelsen: Ofre og gjerningsmenn i det norske Holocaust av
  • You Are Here: An Owner's Manual for Dangerous Minds av
Engler over Georgia har eg høyrt gjennom appen eBokbib. Spennende thriller der vi følger Joseph Vaughan frå han er 12 år til han er voksen. Som ung finn han eit av mange lik av små jenter som blir drept på grusomt vis. Desse drapa fortsett i mange år og på spennende vis finn ein ut kven morderen er. Eg hadde igjen 30 minutt av lydboka når eg kom på jobb. Spenninga varer heilt til slutt for å sei det slik.

Den andre boka eg høyrte, Den største forbrytelsen: Ofre og gjerningsmenn i det norske Holocaust, fekk eg gjennom NSB underholdningsappen. Dokumentar roman om jødene i Norge følger ein familie. Dette gjer at ein får eit nært forhold til hovudpersonane og får virkelig kjenne på alvoret. 

Kon tiki ekspedisjonen koste eg meg med. Syns det er artig å lese og heilt andre liv enn mitt eget.  Har litt ekspidisjonstrang i meg sjølv, men blir vel med korte turar på med så der for kjek å lese om steder og dyr ein kun nesten har hørt om.

Boka til Jenny Lawson kjem eg nok til å ta fram igjen og igjen. Kombinert sjølvhjelpsbok og fargeleggingsbok. Har så vidt fargelagt litt, og dei korte tekstane kan ein godt lese igjen når ein treng ei oppmuntring ein dag.

1 kommentar:

  1. Jeg la spesielt merke med boken til Jenny Lawson. Jeg elsker den typen titler :-) Så lange som mulig og helt umulige å få med på noen slags app :-)

    SvarSlett